Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Open eClass ΔΙΕΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 -

  Αγαπητοί/τριες εκπαιδευτές/τριες,

  Επειδή έχει παρατηρηθεί μεγάλη αποχή από τη χρήση της πλατφόρμας, παρακαλούμε να ενημερωθούν οι καταρτιζόμενοι/ες των μαθημάτων σας ότι θα πρέπει να κάνουν χρήση της πλατφόρμας, διότι εδώ βρίσκουν το εκπαιδευτικό υλικό σας και τις εργασίες/ασκήσεις σε εβδομαδιαία βάση. Είμαστε στη διάθεσή σας.

  Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο σας!

 • - Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 -

  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΌ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΣΕ "ΑΝΟΙΧΤΟ" ΟΤΙ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ (ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΣΙΩΝ Κ.Λ.Π). ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ "ΚΛΕΙΣΤΟ"

 • - Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 -

  Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές να μην δημιουργούν ΝΕΑ μαθήματα παρά να "ανεβάζουν" το υλικό τους στα μαθήματα που τους έχει εγγράψει ο διαχειριστής επειδή σε οποιοδήποτε νέο μάθημα ΔΕΝ έχουν πρόσβαση οι καταρτιζόμενοι.

  Όσοι εκπαιδευτές έχουν δημιουργήσει νέο μάθημα να μεταφέρουν το υλικό του στο αντίστοιχο που τους έχει δοθεί.