Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Εκλογές καταρτιζομένων

Ο σύλλογος δημιουργήθηκε από τους σπουδαστές των Δ.Ι.Ε.Κ. τα προηγούμενα χρόνια για να διεκδικίσει οργανωμένα τα δίκαια αιτήματά μας. Αποτελείται από εμάς που επιλέξαμε μια ειδικότητα στα πλαίσια της τεχνικής-επαγγελματικής εκπαίδευσης και είναι η φωνή όλων μας. Σκοπός του είναι με τη δική μας συμμετοχή και προσπάθεια να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε μέσα αλλά και έξω από τις σχολές μας. Στην προσπάθεια αυτή  χωράμε όλοι. Η δράση μας για να έχει αποτέλεσμα θα πρέπει να 'ναι οργανωμένη και συλλογική. Δεν είναι αλήθεια ότι με τον αγώνα δεν αλλάζει τίποτα. Με την ενεργή συμμετοχή μας στις δράσεις του συλλόγου, με δυνατό το σύλλογο μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε την αναβάθμιση των σπουδών μας, την αμοιβή στην πρακτική μας, το πάσο για την μεταφορά μας, το πτυχίο μας να έχει αξία από την πρώτη στιγμή.
 Η συμμετοχή μας στις εκλογές του συλλόγου, μπορεί να γίνει το πρώτο βήμα. Μαζικός σύλλογος σημαίνει ότι από καλύτερες θέσεις θα μπορεί να παλεύει και να διεκδικεί. Ο σύλλογος , καλεί όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ Αμπελοκήπων να γίνουν  μέλη του και  να συμμετέχουν στις εκλογές του για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Η κάλπη από το ΙΕΚ Αμπελοκήπων θα περάσει την Πέμπτη στις 9/3 και θα βρίσκεται στον χώρο του ΙΕΚ από τις  16.00 μέχρι τις 21.00.

Να είμαστε όλοι εκεί.

Οι εκλογές θα γίνουν ανά όροφο του κτιρίου του Ι.Ε.Κ. με συνοδεία των καθηγητών για την εύρυθμη διεξαγωγή τους και την μή διατάραξη των μαθημάτων.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 27 guests και κανένα μέλος

 

 

eoppep

Βιογραφικό σημείωμα

diavgeia

evropaiki pili katartisis