Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014 – 2020» υλοποιεί ως τελικός δικαιούχος την Πράξη με τίτλο «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)» - ΟΠΣ 5069281 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εν λόγω Πράξη αφορά στη διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων σε 130 εγκεκριμένες αλλά και νέες ειδικότητες ΙΕΚ και κατ`επέκταση στην αναβάθμιση και ενίσχυση του θεσμού της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης. Οι οδηγοί κατάρτισης και τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια θα συνδέονται με Τράπεζες Θεμάτων εξετάσεων πιστοποίησης για το σύνολο των 130 ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει αναλάβει τη διαμόρφωση 23 οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων. Σε αυτή τη φάση υλοποίησης έχει αναρτήσει προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις συγγραφέων, συγγραφέων πυρηνικών μαθημάτων και συμβούλων μεθοδολογίας για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών εγχειριδίων 15 ειδικοτήτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ).

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 guests και κανένα μέλος

 

 

eoppep

Βιογραφικό σημείωμα

diavgeia

evropaiki pili katartisis