Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΠΑΣΟ)

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι που εμφανίζονται στις κάτωθι καταστάσεις να προσέλθουν στην Γραμματεία να πάρουν τις Βεβαιώσεις για την έκδοση  της Έξυπνης Κάρτας (Πάσσο).

Κατάσταση Καταρτιζομένων Α εξαμήνου εδώ.

Κατάσταση Καταρτιζομένων Γ εξαμήνου εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ 

Οι «έξυπνες» κάρτες μειωμένης μετακίνησης εκδίδονται από το σύνολο των εκδοτηρίων του Ομίλου Ο.Α.Σ.Α. (όπως αυτά αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα www.ATH.ENA Card.gr) με τη χρήση του «εντύπου προσωποποιημένης κάρτας», της φωτογραφίας του δικαιούχου και την βεβαίωση σπουδών του ΙΕΚ. Κατά τη διαδικασία έκδοσης καταχωρείται η ισχύς του δικαιώματος μετακίνησης και δεν πραγματοποιείται συναλλαγή/χρέωση της κάρτας, παρά μόνο αρχικοποίηση – προσωποποίηση.

Οι δικαιούχοι σπουδαστές είναι απαραίτητο να φυλάσσουν με δική τους ευθύνη το εκτυπωμένο «έντυπο προσωποποιημένης κάρτας» και να θυμούνται τον 8-ψήφιο αριθμό PIN που είχαν επιλέξει, καθώς σε περίπτωση απώλειας της Προσωποποιημένης Κάρτας, η αντικατάστασή της είναι εφικτή αποκλειστικά και μόνον με χρήση του. Σε διαφορετική περίπτωση, η έκδοση νέας κάρτας θα είναι εφικτή μετά τη λήξη ισχύος του δικαιώματος.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 guests και κανένα μέλος

 

 

eoppep

Βιογραφικό σημείωμα

diavgeia

evropaiki pili katartisis